Afspraak maken

Als u niet zeker weet of het wel nodig is om een afspraak te maken kunt u de app "Moet ik naar de dokter?" onderaan deze pagina raadplegen
Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. Iedere werkdag wordt er s morgens en s middags spreekuur gehouden. Elke praktijk heeft 1 vrije middag. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken telefonisch.
U kunt voor een afspraak de praktijklijnen bellen op werkdagen tussen 8 en 12 uur en van 14.30 tot 16.30 uur. 
Geerlings: 6281212, 
Sana: 6281990, 
Walpot: 6282865.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw klacht. Soms kan zij al een advies geven. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. 

Telefonisch spreekuur.
Voor eenvoudige vragen of opvragen van uitslagen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Ook daarvoor maakt u telefonisch een afspraak bij de assistente.

Afspraak maken online Naar PatientPortaal
Via het PatientPortaal kunt u 24 uur per dag online een afspraak plannen U moet zich eenmalig registreren hiervoor. Zie ook uitleg over het PatientPortaal via de link hieronder.

Meer tijd nodig?
Heeft u meerdere klachten of vragen? Of heeft u meer tijd nodig voor bij voorbeeld een gesprek? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Visite
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

E-consult
Vragen die u in principe via de telefoon zou kunnen stellen zijn ook geschikt voor een e-consult. U vult deze vraag aan de arts in op een tijdstip dat het U uitkomt. Voor e-consulten moet u inloggen op het PatientPortaal.
Inloggen PatientPortaal                   Handleiding PatientPortaal

Prik tegen hersenvliesontsteking

Voor als je tussen de 14 en 18 jaar bent.
Er worden de laatste jaren meer jongeren ziek door een bacterie: de meningokok type W.
Ze krijgen hersenvliesontsteking: een ernstige ziekte waar je aan kunt overlijden of gehandicapt van kunt raken (zoals doof, blind of verlamd).  
Daarom kun je een prik halen die je beschermt tegen deze bacterie. Je krijgt hier vanzelf een uitnodiging voor in je brievenbus.

Ben je geboren tussen 1 mei en 31 december 2004? Dan krijg je de komende wek [..]

Praktijknummer

Geerlings 075-62 812 12
Sana 075-62 819 90
Walpot 075-62 828 65

Adres

Lagedijk 3b
1541 KA Koog aan de Zaan