Medewerkers

Afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit van Amsterdam in 1988. Huidige praktijk in 1990 overgenomen van van Wijk. Geregistreerd reizigersgeneeskundig huisarts. ICT coordinator huisartsen regio Zaanstreek/ Waterland. Bestuurslid Zorgring

Ton Geerlings

Huisarts

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in1990.Na waarnemingen voor kortere en langere tijd is hij in 1993 neergestreken in Koog aan de Zaan, waar hij de praktijk van A.Schuur heeft overgenomen. Lid van de Raad van Toezicht SALT.

Robert Walpot

Huisarts

Geboren en getogen in Winterswijk. De studie geneeskunde gevolgd in Nijmegen. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de kindergeneeskunde en jeugdgezondheidszorg, heeft ze de huisartsenopleiding gevolgd in Amsterdam. In 2009 heeft zij de praktijk van L Reitsema overgenomen.

Fadua Sana- Zerouali

Huisarts

Zij is zich via de Universiteit van Amsterdam aan het specialiseren tot huisarts. Zij heeft in het verleden Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na deze opleiding heeft zij gewerkt als keuringsarts op het detentiecentrum van Schiphol en ze heeft 4.5 jaar ervaring in de orthopedie. Zij is gediplomeerd arts en werkt zelfstandig onder begeleiding van Walpot en Geerlings.

Yvonne Könst

Huisarts in opleiding

Ervaring als Intensive Care verpleegkundige. Sinds 2011 begeleidt zij mensen met COPD en astma en diabetes in de huisartspraktijk. Daarnaast geeft ze ondersteuning bij stoppen met roken. Verder doet ze longfunctieonderzoek, 24-uur bloeddrukmetingen, onderzoek naar de vaten in de benen, dementie screening en ECGs. Sinds 2014 doet ze ook controles bij mensen met hart- en vaatziekten.

Evelinda de Bruin

Praktijkondersteuner somatiek

Als doktersassistente heeft zij de opleiding tot praktijkondersteuner huisartsen gevolgd. Vanaf 2008 begeleidt Michelle mensen met diabetes, COPD en astma. Daarnaast geeft ze ondersteuning bij het stoppen met roken. Ze doet longfunctie onderzoek en onderzoek naar de doorstroming van de beenvaten. Ze maakt ECGs en 24-uurs bloeddrukmetingen. Ook screent ze op dementie. Vanaf 2014 controleert ze ook mensen met hart- en vaatziekten.

Michelle Daas

Praktijkondersteuner somatiek

Else is psycholoog, in 2004 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze behandelt en begeleidt mensen met psychische klachten.

Else Frederiks

POH-GGZ

Brigitte is sinds 2016 werkzaam als POH-GGZ werkzaam in de regio s Amsterdam en Zaanstreek. Haar ervaringen zijn onder meer gericht op het gebied van verschillende culturen, ouderen en eventueel jongeren. Daarnaast maakt ze afwisselend gebruik van online E-health behandelingen. Ze biedt ondersteuning bij uiteenlopende klachten van psychische, psychosociaal of psychosomatische aard. Brigitte is op de praktijk aanwezig op maandag.

Brigitte Keff- Noom

POH-GGZ

All-round doktersassistente. Werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Rebecca Maasland

Doktersassistente

All-round doktersassistente. Werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Diana Smit

Doktersassistente

All-round doktersassistente. Werkt op woensdag

Rianne Kranenburg Spiering

Doktersassistente

All-round doktersassistente. Werkt op maandagmorgen en woensdag.

Margreet Tanger

Doktersassistente

All-round doktersassistente. Werkt op maandag, donderdagmorgen en vrijdag.

Bianca de Jong

Doktersassistente

All-round doktersassistente. Werkt op dinsdagmorgen en vrijdag

Odet Pijnappels

Doktersassistente

Amrita ondersteunt het team in praktische en administratieve zaken zodat de assistentes meer tijd voor de patiënten hebben.

Amrita Jongejans

Ondersteuning en administratie

Huisarts, vaste waarnemer op donderdag in de praktijk van Sana.

Annabel Herfkens

Huisarts

All-round doktersassistente, werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Michelle Degeling

Doktersassistente

Assistente in opleiding. Is in haar laatste jaar en werkt tot mei 2019 bij ons.

Sandy de Gooijer

Assistente in opleiding

Ongemak in de winter: wintertenen en -handen.

Als het kouder wordt kunt u last krijgen van winterhanden of wintertenen. Nadat u in de kou bent geweest, kunnen uw vingers of tenen gaan jeuken of pijn doen.

Het fenomeen van Raynaud geeft klachten die hierop lijken. U krijgt dan aanvallen van koude en gevoelloze witte vingers door bijvoorbeeld kou of stress.

Houd uw hele lichaam, uw vingers en voeten warm met een muts, handschoenen en warme sokken. Ook al is het buiten niet zo koud, zorg bij het fenomeen van Raynaud dat uw lichaam warm blijft. Dit kan ook al [..]

Praktijknummer

Geerlings 075-62 812 12
Sana 075-62 819 90
Walpot 075-62 828 65

Adres

Lagedijk 3b
1541 KA Koog aan de Zaan