Medewerkers

Afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit van Amsterdam in 1988. Huidige praktijk in 1990 overgenomen van van Wijk. Geregistreerd reizigersgeneeskundig huisarts. ICT commissie huisartsen regio Zaanstreek/ Waterland.

Ton Geerlings

Huisarts, BIG 89021051701

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in1990.Na waarnemingen voor kortere en langere tijd is hij in 1993 neergestreken in Koog aan de Zaan, waar hij de praktijk van A.Schuur heeft overgenomen. Lid van de calamiteiten commissie van de regionale huisartsenzorg organisatie

 

Robert Walpot

Huisarts, BIG: 89024778201

Geboren en getogen in Winterswijk. De studie geneeskunde gevolgd in Nijmegen. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de kindergeneeskunde en jeugdgezondheidszorg, heeft ze de huisartsenopleiding gevolgd in Amsterdam. In 2009 heeft zij de praktijk van L Reitsema overgenomen.

Fadua Sana- Zerouali

Huisarts, BIG:59056326601

Ervaring als Intensive Care verpleegkundige. Sinds 2011 begeleidt zij mensen met COPD en astma en diabetes in de huisartspraktijk. Daarnaast geeft ze ondersteuning bij stoppen met roken. Verder doet ze longfunctieonderzoek, 24-uur bloeddrukmetingen, onderzoek naar de vaten in de benen, dementie screening en ECGs. Sinds 2014 doet ze ook controles bij mensen met hart- en vaatziekten. Ze werkt op maandag, woensdag en donderdag. Ze houdt ook de kwetsbare ouderen in de gaten.

Evelinda de Bruin

Praktijkondersteuner somatiek

Als doktersassistente heeft zij de opleiding tot praktijkondersteuner huisartsen gevolgd. Vanaf 2008 begeleidt Michelle mensen met diabetes, COPD en astma. Daarnaast geeft ze ondersteuning bij het stoppen met roken. Ze doet longfunctie onderzoek en onderzoek naar de doorstroming van de beenvaten. Ze maakt ECGs en 24-uurs bloeddrukmetingen. Ook screent ze op dementie. Vanaf 2014 controleert ze ook mensen met hart- en vaatziekten. Ze werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Ze houdt ook de kwetsbare ouderen van de praktijk in de gaten.

Michelle Daas

Praktijkondersteuner somatiek

Else is psycholoog, in 2004 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze behandelt en begeleidt mensen met psychische klachten. Ze werkt op de praktijk op dinsdagmiddag en woensdag en donderdag.

Else Frederiks

POH-GGZ

Brigitte is sinds 2016 werkzaam als POH-GGZ werkzaam in de regio s Amsterdam en Zaanstreek. Haar ervaringen zijn onder meer gericht op het gebied van verschillende culturen, ouderen en eventueel jongeren. Daarnaast maakt ze afwisselend gebruik van online E-health behandelingen. Ze biedt ondersteuning bij uiteenlopende klachten van psychische, psychosociaal of psychosomatische aard. Brigitte is op de praktijk aanwezig op maandag en dinsdag. Momenteel begeleid ze mensen bij het afbouwen van kalmerings- en slaapmiddelen.

Brigitte Keff- Noom

POH-GGZ

All-round doktersassistente. Werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Diana Smit

Doktersassistente

All-round doktersassistente. Werkt op maandag, donderdagmorgen en vrijdag.

Bianca de Jong

Doktersassistente

All-round doktersassistente. Werkt op dinsdagmorgen en vrijdag

Odet Pijnappels

Doktersassistente

Amrita ondersteunt het team in praktische en administratieve zaken zodat de assistentes meer tijd voor de patienten hebben.

Amrita Jongejans

Ondersteuning en administratie

Huisarts, vaste waarnemer op donderdag in de praktijk van Sana.

Annabel Herfkens

Huisarts, BIG 59912545701

All-round doktersassistente, werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend. In opleiding tot spreekuurondersteuner huisartsenzorg.

Michelle Mirck

Doktersassistente

 Werkt afwisselend op woensdag en donderdag

Annelon Oude Griep

Praktijkmanager

Full time  werkend gediplomeerd doktersassistente.

Sarit Dietz

Doktersassistente

POH Jeugd en Gezin

Werkt vanaf januari 2023 in de praktijk. Lotte is werkzaam bij het Jeugdteam Zaanstad en combineert haar kennis en praktijkervaring als POH Jeugd en Gezin op maandagochtend in de Hoed.

Lotte Wiering

POH Jeugd en Gezin

All-round doktersassistente. Werkt van maandag tot vrijdag

Marguerite Sweers Doktersassistente

Huisarts in opleiding

Werkt in het laatste jaar van haar opleiding tot huisarts in de praktijken van Walpot en Geerlings

Mana Vriesman

Huisarts in opleiding

Huisarts

Vaste waarnemer. Op woensdag in de praktijk van Geerlings, op vrijdag in de praktijk van Walpot. Op dinsdag om de week in één van beide praktijken.

Kaya Verhagen

Huisarts BIG49920814401

Positieve gezondheid

Je gaat naar de dokter als je klachten of vragen over je gezondheid hebt. Maar ook wij realiseren ons dat een mens is meer dan alleen zijn medische klachten. Hoe je je voelt en hoe je functioneert wordt maar deels bepaald door je medische problemen. Maar de pijl staat ook omgekeerd. Hier...

Praktijknummer

Geerlings 075-62 812 12
Sana 075-62 819 90
Walpot 075-62 828 65

Adres

Lagedijk 3b
1541 KA Koog aan de Zaan