Patientenportaal

 

U kunt herhaalrecepten op verschillende manieren aanvragen:

Via PatientPortaal.

Met het PatientPortaal kunt u inloggen in een deel van uw eigen dossier. U kunt daar aanvinken welke van uw medicijnen herhaald moeten worden. 

Inloggen PatientPortaal (Uwzorgonline)

Vragen en handleiding Uwzorgonline.

Via de Receptenlijn

We hebben een extra telefoonnummer gemaakt waarop u uw te herhalen medicijnen kunt inspreken. Het gaat via een antwoordapparaat. U spreekt uw naam en geboortedatum in en de medicatie die u herhaald wilt hebben. Wanneer u vragen over de medicijnen hebt, of iets wilt meedelen aan de assistente, dan belt u het gewone praktijknummer. 

De receptenlijn kunt u 24 uur per dag bereiken

  • Geerlings 075- 6127128.
  • Sana 075-6127129
  • Walpot 075-6127126

 

Via de assistente en het receptenbakje.

Wanneer u moeite heeft met PatientPortaal of de receptenlijn, dan kunt u ook s morgens de assistente bellen op de praktijklijn.   

Zorg dat u de lege doosjes bij de hand hebt. Wanneer u de medicijnen bestelt voor 10 uur ’s morgens, ligt het de volgende dag (!) na 12 uur klaar bij apotheek.

Op werkdagen na 10 uur besteld: overmorgen na 12 uur klaar              
Tip: wacht u op een afhaalbericht (via SMS of Mail) van de apotheek, dan komt u niet voor niets naar de apotheek                                     
 

Daarnaast hebben we ook nog een bakje tegenover de balie op de praktijk  waar u de lege doosjes van te herhalen medicijnen kunt ingooien.

Positieve gezondheid

Je gaat naar de dokter als je klachten of vragen over je gezondheid hebt. Maar ook wij realiseren ons dat een mens is meer dan alleen zijn medische klachten. Hoe je je voelt en hoe je functioneert wordt maar deels bepaald door je medische problemen. Maar de pijl staat ook omgekeerd. Hier...

Praktijknummer

Geerlings 075-62 812 12
Sana 075-62 819 90
Walpot 075-62 828 65

Adres

Lagedijk 3b
1541 KA Koog aan de Zaan